Laktosfri matkasse

Om du har primär laktosintolreans är det bra att minska på laktosinnehållet i kosten du äter. I de laktosfria matkassarna hittar du råvaror och ingredienser fria från laktos. Om ni är en familj där en eller flera personer är laktosallergiker så kan ni alltså på ett enkelt sätt lösa detta problem genom att beställa en laktosfri matkasse.

Laktosfri matkasse

Bra Mat Hemma - Låglaktoskasse

Få fem goda inspirerande recept till din dörr. De allra flesta mejeriprodukterna är laktosfria, men företaget skickar även med t.ex. vanlig hårdost som är låglaktos men som du kan välja bort i matlagningen om du inte tål det.

Till matkasse

5 dagar,

4 el. 6 personer

Pris: 839 eller 1099 kr

Laktosfri Matkasse från Citygross

Den här laktosfria matkassen passar hela familjen. Recepten är både goda och enkla - köttet alltid svenskt och butiksstyckat. Priset gäller vid hämtning i butik - om du vill ha hemleverans tillkommer 50 kr.

Till matkasse

5 dagar,

2 el. 4 personer

Pris: 449 eller 549 kr

Linas Barnkasse Laktosfri

Linas Barnkasse Laktosfri passar barnfamiljer där en eller flera personer inte tål laktos. Recepten är populära hos barn och tar cirka 25-35 minuter att laga.

Till matkasse

5 dagar,

4 personer

Pris: 849 kr
Prova på pris: 559 kr

Ecoviva vegetarisk laktos- och glutenfri matkasse

En laktosfri matkasse som dessutom är vegetarisk och glutenfri. Ingredienserna är ekologiska så långt det är möjligt. OBS! Vissa ingredienser kan innehålla spår av låglaktos eller låga nivåer av gluten. Ecoviva säger att för de flesta allergiker ska det inte vara några problem att äta dessa ingredienser.

Till matkasse

4 dagar,

4 personer

Pris: 799kr

Icas inspirationskasse (laktos- och glutenfri)

Ica:s inspirationskasse finns även för laktosintoleranta. Matkassen innehåller ingredienser som är är fria från laktos och även gluten. Varje recept tar cirka 30-40 minuter att laga. Oftast, men inte varje vecka, ingår ett vegetariskt recept. Priserna kan variera mellan olika butiker eftersom varje ICA-handlare själv får bestämma priserna i sin butik.

Till matkasse

3 dagar,

4 personer

Pris: Varierar mellan olika butiker

Coops laktosfria matkasse

Allt som är gott - fast utan laktos! Alltid varor av bästa kvalitet och svenskt kött och kyckling.

Till matkasse

4 dagar,

2 el. 4 personer

Pris: 449 eller 599 kr